بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

فیس‌بوک و تویتر حالا بلای جان امریکا هستند

قدیانی در ابتدا به دانشجویان گفت:زمانی بود در انتخابات 88 ایران امریکا تعمیر فیس بوک و تویتر را عقب انداخت برای کمک به اغتشاشگرای ایرانی و الان میبینیم که همین ابزار بلای جانشان شده است .


رئیس سازمان بسیج دانشجویی ادامه داد: به نظر می رسد آن چه که دارد در وال اسریت اتفاق می افتد این است که غربی ها در کل در پروژه نظری به مشکل برخورده بودند اما نشان نمی دادند اما امروز در حوزه عمل هم به مشکل برخورده اند. انشالله امیدواریم که این پوچی نظریه های غربی که خودشان اعتراف می کنند مشخص بشود این ها به دلیل ضعف در نظریه هاشان معتقدند که آخر تاریخ است در حالی که ما هنوز ناگفته های زیادی داریم که در نظام اجتماعی می تواند وارثین مستضعفین روی زمین را مشخص کند، لذا من معتقدم آن بستری که می شود در آن مبانی اسلام را مطرح کرد پیش آمده است ما اگر این مبانی را درست مطرح کنیم چشم های ریزبین و گوشهای شنوا و ذهن های آماده ای هست که این مباحث را بشنود.


خبرنامه دانشجویان ایران: در آستانه تشکیل بسیج دانشجویی هستیم توسط حضرت امام(ره)، ارزیابی شما از نکات ظریفی که ایشان در آن پیام مدنظر داشتند چیست؟

قدیانی: یکی از بحث هایی که برای سلامت سیستم ها مطرح است این است که خودش را با اهداف چک کند و یک سری مطالعه تطبیقی انجام دهند. حضرت امام از بسیج دانشجویی 5 مطالبه دارد. یک دفاع از انقلاب و اسلام دو پاسداری از اصل نه شرقی نه غربی است سوم بحث پیوند حوزه و دانشگاه است چهارم جلوگیری از نفوذ ایادی بیگانه است و پنجمی تبیین چهار چوب های اساسی اسلام ناب است.


هر قدر که زمان می گذرد ما به عمق نگاه حضرت امام بیشتر پی می‌بریم درست زمانی که ما شاهدیم جنگ سنگین سخت افزاری در حال اتمام است امام متوجه می شوند که یک جنگ نرم افزاری در حال رخ دادن است که باید یک سیستم قوی تشکیل بشه برای مبارزه با این جنگ نرم. 


یعنی همچون سازماندهی که در جنگ سخت داشتیم باید در این سیستم هم طراحی شود و در حالی که ما هیچ کدام خبر نداشتیم این ساختار را امام در غالب بسیج دانشجویی تشکیل دادند البته ما اعتقادمان این است که تمام بچه هایی که تفکراتشان در راستای نظام انقلاب است بچه های بسیجی هستند لذا این اصل موضوع است . اما هر چه می گذرد ما به عمق آرمان های متصور امام در بسیج دانشجویی بیشتر پی می بریم یعنی بحث دفاع از انقلاب و اسلام در آن زمان برای ما گنگ بود چرا که تصور می کردیم در حکومت اسلامی و دانشگاه اسلامی این بحث ها بی معناست همه به این اصول پایبند هستند بعد که شما آرام آرام وارد محیط می شدید این مسائل بروز پیدا می کرد تازه می فهمیدید که پاسداری از اصل نه شرقی نه غربی در دانشگاهی که تمام منابع درسی اش غربی است یعنی چی.


ما نمی توانیم الان شعار نه شرقی نه غربی بدهیم چرا که تمام کتب درسی ما غربی است و آن وقت امام فرمودند که این دانشگاهی که مبدا تحولات است باید نگاه نه شرقی نه غربی داشته باشد تا بتواند جامعه را متحول کند تو این وادی اگر عمیقا جلو بریم نسبت به مطالبه امام خیلی عقب هستیم اما نسبت به عملکرد گذشته خود خیلی پیش رفتیم .ولی این مسئولیت های ما نیست .زمانی که حضرت امام الگوی اسلام ناب را مطرح می کنند امروز نتایجش را می بینید که در منطقه ما نیازمند یک الگوی اسلامی هستیم که نداریم . ما در رفتار عملی ارائه کردیم اما تئوریزه اش نکردیم و به همین خاطر است که کشور های غربی و کشور های در حال انقلاب درخواستشان از ما همین باشد که بیایید و چارچوب های نظریتان را ارائه بدهید ولی ما نداریم و تنها چیزی که ما می توانیم ارائه دهیم قانون اساسی است .


اتفاقا حضرت آقا آمدند و یک تفکیکی بین اصول و فنون انجام دادند که اصول ما تغییر ناپذیر است ولی در فروع می توان به راحتی تغییر ایجاد کرد یعنی پیام حضرت آقا در کرمانشاه بیشتر به خارج از کشور بود که شما می توانید یک مردم سالاری دینی داشته باشید اما با اشکال مختلف می توانید ریاست جمهوری شما پارلمانی باشد و منافاتی ندارد این بستگی به آن نظام دارد که می تواند در موقعیت های مختلف از خود رویکرد های متفاوت ارائه کند لذا در این اساس که نگاه می کنیم ما فاصله داریم و باید چارچوب ها را تبیین کنیم و به جهانیان ارائه دهیم و امروز جهان غرب به این نتیجه رسیده که اگر بخواهد مقابل اسلام بایستد باید با بدیل آن این کار را کرد . 


ما شاهدیم که مثلا کلینتون می گوید ما می خواهیم سفارت خانه مجازی آمریکا را در ایران ایجاد کنیم این نشان دهنده عجز این هاست و عدم توانایی این ها را در محیط واقعی نشان می دهد و معرف آن است که این ها تمامیت هود را در دنیای واقع از دست داده اند خود آمریکا را هم باید رد فضای مجازی پیدا کرد.


خبرنامه دانشجویان ایران: نقش تشکل‌های دانشجویی در انقلاب های منطقه و دنیا چه تاثیراتی را داشته و برخی معتقدند که تشکل دانشجویی ها هم در این عرصه کم کارند نظر شما چیست و تشکل ها به چه صورت می توانند وارد شوند؟


قدیانی: واقعیتی است که این غفلت وجود دارد هم در تشکل دانشجویی و هم در دستگاه دیپلماسی کشور و نمی توانیم به هم اتهام بزنیم هر دو دچار این مشکل بوده ایم اما توقع ما از دستگاه دیپلماسی خیلی بیشتر از این هاست و ما مهمان های خارجی که داشتیم می گفتند که ظهور و بروز کارهای شما در عرصه بین الملی اصلا مشهود نیست شما نگاه می کنید می بینید تشکل های دانشجویی توانمندی های زیادی دارند اما ما نتوانستیم تعامل خوبی با جامعه بین الملی داشته باشیم  و وقتی این را واکاوی می کنیم می بینیم که بخشی از این بر می گردد به خود ما و برخی باز می گردد به سیستم دیپلماسی کشور که بستر را مهیا نکرده است ما هم از وزارت خارجه و... خواستیم که این بستر برای ما مهیا کنند ما یک تشکل دانشجویی با بضاعت مشخص هستیم و پتانسییل این ارتباط را داریم اما بستر نیست هرچند که ما هم نباید به این ها اکتفا کنیم و می توانیم در فضای مجازی این حرکت را انجام دهیم .



خبرنامه دانشجویان ایران: تحول آموزشی که در انتهای سال 89 گفتید قرار است در بین بچه های بسیج شکل بگیرد آیا انجام شد؟


قدیانی: به لطف خدا این اتفاق افتاد. فرایند های دانشی مرحله به مرحله است وقتی آموزش داده می شود به دانش طرف افزوده می شود که بعد این در رفتارش خود را نشان می دهد. ما باید یک مقداری این زمان را بدهیم و معتقدیم که در تابستان گذشته این اتفاق افتاد و بخش زیادی از بسیج دانشجویی رفتند به سمت اجرای منویات رهبری  که در دیدار ماه رمضان فرمودند و خواستند که به سمت مباحث نظری و عمقی برویم انشالله امیدواریم که این موضوع به نتیجه برسد.


منبع

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد