بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

کلیپ صوتی به مناسبت مبعث رسول اکرم (ص)

نواهنگی بسیار زیبا و شنیدنی از سخنان امام خامنه ای به مناسبت مبعث رسول اکرم (ص)

شهادت هفتمین خورشید امامت تسلیت باد

"هوالغنی"

امام موسی کاظم (ع) :

أوشَک دَعوَةً‌ وَ أسرَعُ إجابَةُ دُعاءُ المَرءِ لاِخیهِ‌ بِظَهرِ الغَیبِ.

دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد،‌ دعا برای برادر دینی است در پشت سر او.
  
 
(اصول کافی،ج 1،ص52)


سلام و درود بر آن شکنجه‌دیده در قعر زندان‌ها و تاریکی‌های گودال‌ها، صاحب ساق پای کوفته شده به وسیله حلقه‌های زنجیرها. ...سلام برجنازه‌ای که با کمال خواری و اهانت بر او فریاد کردند، سلام بر آن وارد شده بر جد خود حضرت مصطفی(ص) و پدرش حضرت مرتضی و مادرش سرور همه بانوان، با ارثی غصب شده و مقام امامت ربوده شده و حکومت مغلوب گشته و خونی که مطالبه می‌شود و زهری که به او خورانیدند...  
زیارتنامه‌ سیدابن طاووس، عالم بزرگ اسلامی در کتاب «مصباح‌الزائر» 

دیدار نمایندگان مجلس نهم با رهبر انقلاب

"یا کاشف الغمّ"


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار نمایندگان منتخب ملت در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی تأکید کردند: مجلس در عمل به وظایف مهم و اساسی خود، باید ضمن برخورداری از شاخص های یک مجلس زنده، پرتحرک و پرنشاط در ابعاد مختلف سیاسی، اخلاقی و مالی نیز، ‌مجلسی سالم باشد.
ایشان احساس تکلیف، نیت خالصانه، توکل به پروردگار و تلاش برای کسب رضایت الهی را زمینه و شرط اصلی موفقیت آمیز بودن تلاشهای مجلس و دیگر دستگاهها خواندند و افزودند: اگر این نگاه و این روحیه حاکم شد، به برکت رحمت و یاری پروردگار راهها گشوده و همه مشکلات حل خواهدشد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای اتکال به قدرت لایزال الهی را رمز قدرت و پیشرفت جمهوری اسلامی دانستند و خاطرنشان کردند: نظام اسلامی در دنیای آشفته مادی، به دفاع از ارزشهای الهی و انسانی برخاسته است و نمایندگان مجلس باید با درک عمیق این مسئله، تقویت ارتباط با پروردگار را راز حقیقی دست یابی به موفقیت بدانند.
ایشان دشمنی استکبار با جمهوری اسلامی را برخاسته از ذات غارتگر سلطه طلبان خواندند و افزودند: برخی با گوشه و کنایه می گویند دنیا را در مقابل نظام قرار ندهید اما این، سخنی از سر نیاندیشیدن است چرا که مطرح شدن داعیه حکومت دینی و مردمسالاری دینی، بطور طبیعی، فرعونهای جهانی را به مقابله با این نظام و این ملت برانگیخته است.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنانشان مجلس را رکن اساسی نظام برشمردند و به تشریح دو خصوصیت لازم مجلس شورای اسلامی یعنی زنده بودن و سالم بودن پرداختند.
ایشان افزودند: مجلس راکد و خمود با خروجیهای نامناسب، مجلسی ناقص است و نمایندگان منتخب ملت باید با تحقق شاخصهای یک مجلس زنده، «نشاط و تحرک دستگاه قانونگذاری» را عینیت دهند.

ادامه مطلب ...

حضرت زینب(س)؛ اسطوره‌ای پایان‌ناپذیر

"هوالرّقیب"



  

 حضرت زینب(س) آنچنان درسی به جهانیان داد که صبر را اسوه خویش و عاشورا را با همه وقایع بزرگش تحمل کرد زیرا او بزرگترین خواهر رنج دیده عاشورا است.


حضرت زینب(س) از زمان تولد و پرورش که در دامان ولایت به دنیا آمده بود همواره عصاره همه رنجهای خلقت را چشیده بود و در گواه این بیان میتوان گفت حضرت زینب(س) چه از زمانی که مادرش صدیقه کبری، حضرت فاطمه در کمال مظلومیت به شهادت رسید و او مونس زخمهای پدرش علی شد و چه از زمانی که برادرش امام حسین(ع) و خاندان پاک و مطهرش در جلوی چشمانش بر روی خاکهای داغ کربلا تکه تکه شدند، این عطوفت و نمونه بارز صبر و استقامت در سیرهاش موج میزد.

در روایات نقل شده است، آن زمان که حضرت زینب(س)در دامان ولایت به دنیا آمدند پیامبر عظیمالشان اسلام حضرت محمد(س) در سفر بودند و هنگامی که از سفر بازگشتند فرشته وحی جبرئیل امین بر پیامبر نازل شد و فرمود: ای محمد اسم این کودک را زینب (صبر) ناگذاری کن چرا که به راستی این خواسته خدای متعال است و به فرموده پیامبر اسم نخستین فرزند حضرت علی(ع) اینگونه از طرف خدای یگانه برگزیده شد.

حضرت زینب(س) از زمان تولدش تا به امروز نه زینت پدر بلکه زینت خلقت همه انسانها شد، بهتر است بگوییم زمانی که پدر بزرگوارشان علی (ع) را از خانه به بیرون کشیدند و مادرش حضرت فاطمه(س) را مانند یاسی کبود کردند آنچنان برادران کوچک خود را دلداری میداد که گویی او فاطمهای دیگر است.

و به راستی همین صفات او در سیر زندگی با واقعه کربلا به اوج میرسد، جایی که او از بلندای تل زینبیه نظارهگر واقعه کشتاری عظیم بود که یزیدیان زمان با امت پیامبر (س) کردند.

مظلومیت زینب آنجایی تداعیگر میشود که با گذشت هزاران سال از واقعه به شهادت رسیده شدن مادر بزرگواراشان حضرت فاطمه(س) خانهای که او در آنجا به دنیا آمده بود سالها مانند نگینی در قلب مدینه میدرخشید.

چیزی که از زینب(س) اسطورهای پایانناپذیر ساخته است این است که زینب کبری(س) مادر دو شهید از شهدای کربلا به نامهای محمد بن عبدالله و عون بن عبدالله است، چرا که او با دست خود لباس جنگ بر تن دو فرزندش پوشانید و هر دو را در رکاب مولایش حسین(ع) به قربانگاه عشق فرستاد و او پس از شهادت فرزندان به سوگ آنان ننشست زیرا که این دو قربانی را برای آن مرد بزرگ بسیار کوچک میدید و نگران آن بود که با اشک او در دل مولایش شرم یا اندوهی راه یابد و او که سراپا عشق حسین(ع) بود آرام به خیمه پناه برده تا با برادر روبهرو نشود و به راستی از این است عشق! و شگفت از دریای معرفتی که در وجود این شیرزن جاری است.

تاریخ شیعه، تاریخ مظلومیت و مصیبت است، روزی در عزای رسول خدا(ص)، روزی در ماتم شهادت خیرالنسا(س)، روزی در اندوه غربت و شهادت علی(ع)، روزی در عزای شهادت غریبانه حسن(ع) که جگرش را پاره کردند و روزی دیگر در ماتم عظیمترین حادثه تاریخ که عاشورا و حسین(ع) بود.

اما ای زینب، ای جگرگوشه رسول خدا(ص)، ای دردانه علی(ع)، ای میوه دل زهرا(س)، رحلت تو تکرار همه مصیبتها است، مرور همه رنجها، خاطرهها و ماتمها است و یاد غربت تو یادواره مظلومیتهای بی پایان خاندان اهلبیت نبوت است به راستی تو آئینه تمام نمای مصیبتهای خاندان عصمت و طهارتی است.

درود و سلام بی پایان خدا بر تو و بر اهل بیت رسول خدا(ص)


منبع

میلاد مولود کعبه امیر المومنین (ع)مبارک باد

"یا رحیم"

 

امام علی (علیه السلام) فرمودند:


ماالمجاهد الشهید فی سبیل الله باعظم اجرا ممن قدر فعف،لکاد العفیف ان یکون ملکا من الملائکة

پاداش مجاهد شهید در راه خدا بزرگتر از پاداش عفیف پاکدامنی نیست که قدرت بر گناه دارد و آلوده نمی شود.

عفیف پاکدامن فرشته ای از فرشته های خداست .

حکمت 457 نهج البلاغه/نسخه مرحوم دشتی



از دین نبی شکفته جان و دل من
با مهر علی سرشته آب و گل من
گر مهر علی به جان نمی ورزیدم
در دست چه بود از جهان حاصل من 

سخنرانی رهبرانقلاب در مراسم گرامیداشت سالگرد رحلت امام خمینی(ره)

"هو المجید"



حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم دلدادگان وشیفتگان امام خمینی (ره) در حرم مطهر بنیان گذار جمهوری اسلامی، امام راحل را پدر ملت و مظهر مهربانی، اقتدار و صلابت خواندند و با اشاره به تلاش هوشیارانه امام در احیای روح عزت ملی و استحکام ساختار درونی ملت افزودند  : ملت تاریخ ساز ایران با تکیه بر همین عوامل، الگویی موفق از ایران اسلامی و پیشرفت در خارج از حوزه نفوذ سلطه گران جهانی را به ملتها ارائه داده و زورگویان جهانی را به وحشت انداخته است که همین مسیر درخشان  تارسیدن  به قله های پیشرفت وناامید شدن قطعی دشمنان ادامه خواهد یافت و بدون تردید آینده برای ملتهای مسلمان و ملت ایران، بهتر از گذشته خواهد بود.
در این مراسم که صبح امروز در بیست و سومین سالگرد رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی و با شکوه فراوان برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به عید مبارک ولادت پدر امت، حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام و نامگذاری سیزدهم رجب بعنوان روز پدر، تاکید کردند: امام بزرگوار ما در حق این ملت پدری کرد زیرا از یک طرف مظهر مهربانی و رحمت پدرانه و از طرف دیگر مظهر اقتدار و صلابت بود. 
ایشان همچنین امام راحل را پدر جنبش اسلامی امروز در دنیای اسلام خواندند و افزودند: یکی از خطوط اصلی در سیره و منش امام خمینی(ره) دمیدن روح عزت ملی در کشور و زنده کردن ملت است.
  رهبر انقلاب اسلامی بحث در مورد حرکت بزرگ امام راحل در دمیدن روح عزت ملی در کشور را یک بحث غیر ذهنی و مبتنی بر واقعیات جامعه دانستند و در تبیین منطق قرآن در خصوص عزت، خاطر نشان کردند: در منطق قرآن، عزت واقعی و کامل متعلق به خدا و هر کسی است که در جبهه خدایی قرار می گیرد.
 حضرت‌ آیت الله خامنه ای با تاکید بر اینکه بر اساس منطق قرآن باید عزت را از خدا طلب کرد، افزودند: هنگامی که عزت واقعی شامل حال یک فرد یا جامعه شود، آن عزت همچون حصار مستحکمی، تلاش دشمن را برای نفوذ، محاصره و  نابودی آن جامعه، ناکام می گذارد. ایشان تاکید کردند: هرچه این عزت در لایه های فردی و اجتماعی عمیق تر باشد، تاثیرات نفوذ ناپذیری آن بیشتر نمایان می شود و در نهایت انسان و جامعه به مرحله ای می رسد که در مقابل دشمن بزرگ یعنی شیطان هم محفوظ می ماند.

ادامه مطلب ...

دنیای بی امام

"هو المجیر"


«بسیار سخت است باور کردن این حقیقت تلخ؛ بسیار سخت بود برای ما در طول سال‌های گذشته تصور آن دنیایی که در آن امام نباشد؛ آن جهان بی‌روحی، آن فضای افسرده‌ای، آن زندگی غم‌انگیزی که در آن امام و رهبر و مراد و معلم و مرشد و پدر و امید ما حضور نداشته باشد.
همه چیز از او روئید. همه چیز بود، او نبود در روزگاری و ما هیچ چیز نداشتیم. همین ایران بود، همین ملت بود، همین موقعیت جغرافیایی بود، همین فقه بود، همین قرآن بود، همین نهج البلاغه بود، اما او نبود، هیچ چیز نبود، هیچ چیزی نداشتیم، بعد او پدید آمد. قدم در صحنه گذاشت؛ مثل وجودی که ماهیات رو هستی می‌بخشد، تحقق می‌بخشد؛ مثل روحی که به کالبدی دمیده می‌شود و اجزای آن کالبد را زنده می‌سازد، ما را زنده کرد.
پروردگارا! ما در این مصیبت به تو پناه مى‌بریم، از تو تسلا مى‌جوییم، از تو کمک مى‌خواهیم و به تو شکوه مى‌کنیم.
اى بقیّةاللّه، اى حجةبن‌الحسن‌العسکرى! تسلیت این مصیبت بزرگ را به تو عرض مى‌کنیم.»