بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

مناظره انتخاباتی

 
 
آقایان مهرداد بذرپاش و علی مطهری روز دوشنبه اول اسفند در دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی پیرامون انتخابات مجلس نهم و آرایش سیاسی این انتخابات مناظره خواهند کرد.


این مناظره به دعوت تشکلهای دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی روز دوشنبه اول اسفند ساعت ۱۳ در دانشکده مکانیک برگزار خواهد شد.

مهندس مهرداد بذرپاش از جمله نامزدهای شاخص فهرست جبهه متحد اصولگرایان و دکتر علی مطهری نامزد شاخص لیست منتقدین است.


 

 

 

 


چهل نکته درباره‌ی انتخابات (۳۱)

۳۱.خطر کارشکنی در جمهوری اسلامی برای افتادن به دام ابرقدرت ها
----------------------------------------------------------------
در هر مسلک و گروهى هستند، به یک مطلب مهم توجه نمایند که اگر خداى نخواسته جمهورى اسلامى، این دسترنج توده‏هاى عظیم رنج کشیده و ستمدیده، شکست بخورد، هرگز گمان نکنند که به جاى آن یک رژیم متعهدتر و غمخوارتر و ملى‏تر و اسلامى‏تر روى کار مى‏ آید؛
و به یقین بدانندکه یک رژیم صد درصد غربى امریکایى یا شرقى کمونیستى به دست یکى از دو ابرقدرت، جایگزین آن مى‏ گردد، اگر چه با صورت ملى و اسلامى.
پس در این صورت، کارشکنى یا بی‌تفاوتی در این امر، نزدیک کردن کشور است به سوى دو قطب جهانخوار و به هدر دادن خونهاى جوانان و زحمتهاى طاقت فرساى ملت‏.
----------------------------------------------------------------
(صحیفه امام، ج‏15، ص: 251 پیام [به ملت ایران در آستانه سومین انتخابات ریاست جمهورى‏]
زمان: 2 مهر 1360/ 25 ذى القعدة 1401)

مقایسه جمهوری اسلامی با سایر حکومت های جهان

"هوالمحیط" 

 

نخست ویژگی‏های حکومت استبدای را مطرح کرده، آن‏ها را با ویژگی‏های حکومت ولایی فقیه، که در قانون اساسی آمده است مقایسه می‏کنیم:

حکومت‏های استبدادی با همه تنوعی که دارند در ویژگی‏های زیر مشترکند:

  شخص یا طبقه‏ای خاص بدون رضایت مردم بر آنان حکومت می‏کند.

 دامنه قدرتِ حکومت فوق قانون است و هیچ قانونی آن را محدود نمی‏کند.

 مکانیزمی برای نظارت بر حکومت، نه از سوی مردم و نه از سوی دستگاه‏های خاص نظارتی وجود ندارد.

 این ویژگی‏ها، حکومت استبدادی را از حکومت غیراستبدادی جدا و ممتاز می‏کند در نظام ولایی فقیه، طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، هیچ یک از این ویژگی‏ها وجود ندارد.  

ویژگی اول:

اولاً: اصل قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، با پذیرش قاطع 2/98درصد مردم به تصویب رسید. ودر ادامه نیز هر گونه تغییری در قانون اساسی باید به تصویب مردم برسد.

ثانیا: طبق قانون اساسی، مردم در تعیین ولی فقیه، از طریق انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان دخالت دارند.

 ثالثا: مردم در مجاری قانون‏گذاری و اجرایی حکومت، از طریق انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات ریاست جمهوری دخالت دارند.

این سه نحوه دخالت مردم در حکومت، در هیچ یک از حکومت‏های استبدادی وجود ندارد.

ویژگی دوم:

دامنه قدرت ولی فقیه در قانون اساسی به دو شکل به گونه‏ای محدود است که به کلی با قدرت درحکومت‏های استبدادی متفاوت می‏شود.

اول) در اصل چهارم قانون اساسی آمده است: «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزایی، مالی، اقتصادی، اداری،فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها باید بر اساس موازین اسلامی باشد» یعنی قوانین اسلام اولین محدود کنندهقدرت ولی فقیه و یا به تعبیر دقیق‏تر تعیین کننده اختیارات او است. پس چنین نیست که ولی فقیه فوق هر قانونیباشد. این نکته در پاسخ سؤال دهم به طور مفصل توضیح داده شده است.

 دوم) تعهدی که ولی فقیه در برابر قانون اساسی داده است. ولی فقیه علاوه بر تعهد الهی خود به اجرای احکام اسلام،تعهدی در برابر ملت، به قانون اساسی دارد که چون این تعهد، لازم (نه جایز) و بدون حق فسخ است، تعهدی مضاعف برای او محسوب می‏شود و تخلف او از قانون اساسی باعث خروج او از عدالت و در نتیجه سلب او ازولایت می‏گردد. پس اختیارات ولی فقیه در قانون اساسی از ناحیه قوانین اسلام و قانون اساسی مقید و محدود است، محدودیتی که درنظام‏های استبدادی وجود ندارد. مطلقه بودن ولایت فقیه به معنای بی‏قید و شرط بودن اعمال قدرت او نیست، بلکه بدین معنا است که اختیاراتاو محدود به حوزه‏ای خاص از مسائل اجتماعی نیست و همه آن‏ها را دربر می‏گیرد اما اعمال قدرت در هر حوزه بایدبر اساس موازین اسلامی و قانونی باشد.

سوم) حکومت ولایی فقیه از سه ناحیه نظارت می‏شود. سه ناحیه‏ای که در نظام‏های استبدادی وجودندارد:

ادامه مطلب ...

چهل نکته درباره‌ی انتخابات (۳۰)

۳۰.معنا و معیار نماینده اصلح در بیان امام خمینی (ره)

---------------------------------------------------

انتخاب اصلح برای مسلمین یعنی انتخاب فردی که تعهد به اسلام و حیثیت آن داشته باشد

و همه چیز را بفهمد و چون در مجلس اسلام تنها کافی نیست بلکه باید مسلمانی باشد که احتیاجات مملکت را بشناسد

و سیاست را بفهمد و مطلع به مصالح و مفاسد کشور باشد و ممکن است به شما و گروه شما هم مربوط نباشد، که اگر اصلح را انتخاب کردید، کاری اسلامی می کنی

و این یک محکی است برای خودتان که تشخیص بدهید انتخاب برای اسلام است یا برای صلاح خودتان.

امیدوارم که تا آخر هم اینطور باشد و هر دوره انتخابات بهتر انجام شود . و این مساله، مساله شخصی نیست بلکه برای اسلام و از امور مهمه است . اگر (انتخاب اصلح) برای خودتان باشد شیطانی است و اما اگر انتخاب اصلح برای مسلمانهاست، کی و از کجاست، مطرح نیست، از هر گروهی باشد، حزب باشد، یا غیر حزب، نه حزب اسباب این شود که غیر آن فاسد و نه صد در صد حزبی بودن باعث صلاح آنهاست.

------------------------------------------------

صحیفه نور، ج 18، ص 152

چهل نکته درباره‌ی انتخابات (۲۹)

۲۹.نتیجه ی در صحنه نبودن: حاکم شدن مفسدان
------------------------------------------------------------
چنانچه ما همه‏ مان در صحنه نباشیم و همه به فکر این نباشیم که این کشور را از شرّ مفسدان نجات بدهیم، اگر به فکر نباشیم- خداى نخواسته- اگردر وضع حاضر هم خیلى تأثیر نکند، در وضع آینده ملت باز تأثیر مى‏ کند و- خداى نخواسته- دوباره ملت ما را گرفتار آن طور اشخاص مى‏ کند که بر صغیر و کبیر ما رحم نکنند
-------------------------------------------------------------
صحیفه امام، ج‏17، ص: 102
سخنرانى در جمع نمایندگانى از اقلیتهاى مذهبى (همگامى مکاتب توحیدى)
زمان: صبح 27 آبان 1361/ 2 صفر 1403

دیدار مردم آذربایجان با رهبر انقلاب

"هوالحسیب"  

  

 

 

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز(چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از علماء، مسئولان و قشرهای مختلف مردم آذربایجان، با اشاره به حضور دهها میلیونی و بسیار پرشورتر و با نشاط تر مردم در راهپیمایی 22 بهمن امسال، چرائی این اعجاب آفرینی و عظمت ملت عزیز ایران را، بصیرت و موقع شناسی بی نظیر آنان دانستند و تأکید کردند: ملت ایران با این بصیرت، ایستادگی و حضور به هنگام در صحنه، هیچگاه شکست نخواهد خورد و در انتخابات 12 اسفند نیز ملت بار دیگر هوشیاری و موقع شناسی خود را نشان خواهد داد و با حضور پرشور و فراوان خود در انتخابات مجلس نهم، ضربه سخت دیگری به دشمن خواهد زد.
در این دیدار که در آستانه 29 بهمن، سالروز قیام مردم تبریز بر ضد رژیم ستم شاهی در سال 1356، برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی حوادث مهم انقلاب اسلامی را درس آموز و شاخص های عمده در مسیر حرکت بسوی قله ها و اهداف برشمردند و با اشاره به راهپیمایی عظیم ملت ایران در 22 بهمن افزودند: امسال همه تأکید داشتند که حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن در سراسر کشور، نسبت به سالهای قبل، پرشورتر و با نشاط تر بوده است اما سؤال مهم این است که چرا امسال شاهد چنین حضور با عظمت تری بودیم؟
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: پاسخ به این سؤال جز به بصیرت و موقع شناسی کم نظیر مردم بر نمی گردد زیرا ملت ایران امسال احساس کرد که کشور و نظام و اسلام به این حضور نیازمند است.
ایشان با اشاره به تبلیغات پرحجم و گسترده رسانه ها و دستگاههای تبلیغاتی جبهه دشمن عنود و شریر، تحت هدایت شبکه صهیونیستی جهانی، تأکید کردند: هدف اصلی تبلیغات متراکم، القای این دروغ بزرگ بود که ملت شجاع، مؤمن و امتحان داده ایران، نسبت به انقلاب، اسلام و اهداف والای خود سست و بی انگیزه شده است. 


ادامه مطلب ...

دیدار اسماعیل هنیه،نخست وزیر فلسطین با رهبر انقلاب

"هوالرقیب" 

    

 

 

آقای اسماعیل هنیه نخست وزیر قانونی دولت فلسطین صبح روز یکشنبه با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار، پشتیبانی ملت‌ها بویژه امت اسلامی از مقاومت اسلامی فلسطین را عمق استراتژیک گروه‌های مقاومت دانستند و تأکید کردند: پیروزی‌های سال‌های اخیر در فلسطین و حتی بخشی از علل بیداری اسلامی در منطقه، نتیجه ایستادگی مردم و گروه‌های مقاومت فلسطینی بوده است و پیروزی‌های آینده و تحقق وعده الهی نیز در گرو همین ایستادگی و مقاومت است.
ایشان با اشاره به ایستادگی مردم غزه و شکست رژیم صهیونیستی در جنگ 22 روزه افزودند: شکی وجود ندارد که احساسات متراکم  ملت‌های منطقه در قضیه غزه نیز در انفجار ناگهانی آتشفشان منطقه مؤثر بوده است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه هر حرکت تضعیف‌کننده مقاومت، آینده را مخدوش خواهد کرد، خاطرنشان کردند: باید همواره مراقب  نفوذ  عناصر سازشکار به  کالبد مقاومت بود زیرا بروز بیماری، تدریجی است.

ادامه مطلب ...