بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

بیانیه بسیج دانشجویی 8 دانشگاه تهران

بسم الله الرحمن الرحیم

آنچه در جهان امروز با آن روبرو هستیم، ظلم و فساد آشکار قدرتمندان زورگو و مستبدی است که آگاهی اذهان عمومی را مانع پیشبرد اهداف غیرانسانی خود دانسته و با سرپوش گذاشتن بر واقعیت ها،صحنه ای غیر واقعی و مطابق با خواست و اراده خود از حوادث و اتفاقات مناطق مختلف جهان منعکس می کنند.

سلطه گران مستکبر غرب همواره با سوء استفاده از ابزار رسانه در پی کسب منافع و مطامع حیوانی خود بوده و هیچ حد و مرزی در رفتار غیرانسانی و تمامیت خواه خود نمی شناسند.

در این شرایط اگر ملتی هوشیار و آگاه به دنبال آگاهی بخشی عمومی باشد، توسط قدرتهای مستکبر و بطور همه جانبه سرکوب خواهد شد.

این بار نیز دولت فرانسه در اقدامی خصمانه و از سر درماندگی علی‌رغم تبلیغات کاذب خود در دفاع از جریان آزاد اطلاع‌رسانی، اقدام به توقف پخش شبکه‌های بین‌المللی العالم، پرس‌تی‌وی، الکوثر، شبکه خبر، سحر 1 و 2، جام‌جم 1 و 2 و شبکه‌ قرآن از طریق ماهواره هاتبرد کرده است.

این اقدام غیرقانونی که گواه آشکار دشمنی و کینه‌ دیرینه لابی‌های صهیونیستی و غرب با ملت بزرگ ایران است بی‌هیچ پشتوانه منطقی و حقوقی و برخلاف کنوانسیون‌های بین‌المللی و جهانی صورت می‌گیرد.

ما دانشجویان ضمن محکوم کردن این حرکت مخالف آزادی بیان و اندیشه اعلام می داریم که بدون شک این اقدام جریان استکبار همانند سایر اقدامات کور سال‌های گذشته دوام نخواهد داشت و روزی فرا خواهد رسید که تمام انسانها، عادلانه از حقوق بشری – که حداقل آن آگاهی است- بهره مند خواهند شد.

این بیانیه توسط بسیج دانشجویی دانشگاههای امیرکبیر، تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت، خواجه نصیر الدین طوسی، امام صادق ع، علامه طباطبایی و شهید بهشتی صادر شده است.

آن سوی فاصله ها


مولایم !

دلم هر لحظه برای ورود تو لحظه شماری می کند و حنجره ام تو را فریاد می زند، تو که تجلی عشقی.

قنوتم را طولانی می کنم تا تو نیمه شبی برای آن دعا کنی. کوچه های غریب بی کسی را آب و جارو می کنم تا تو صبحی زود از آن کوچه عبور کنی.

هر روز چراغ دلم را با «جامعه الکبیره» روشن می کنم و سفره افطارم را با «آل یاسین»و «عهد» تزیین می کنم، برای ظهور تو هر روز پای درد «کمیل» می نشینم.

نمی دانم آخرین ایستگاه «توسل» چه هیجانی دارد که مرا با خود تا آن سوی فاصله ها می برد و صبح آدینه چه صفایی دارد، که صبح آسمانش پراز «ندبه» است.

مولایم …!

بی تو دفتر دلمان پر است از مشق های انتظار و من با دلم می خواهم آن روز که می آیی زیباترین مدال ایثار را تقدیم نگاه تو کنم.

«جمعه ها بی توفقط این دل من می گرید *** ازفراق توهمه کوی ومکان میگرید»

سلامتی و تعجیل در امر فرج یوسف زهرا (عج)

صلوات

شهادت جوادالائمه(علیه السلام) تسلیت باد


"هوالحلیم"




 دل افســــرده ام با غــم قــــرین  اســــت                  که در فکر جواد العارفیـــــن اســــــت


  چــرا غمگیــــن در این عالــم   نبـاشــم               پریشان قلب ختم المرسلیـــــن اســــت


  شــد از زهر جفــــا و کینــه  مسمـــــوم                  جهان از ماتمش با غم قــــرین اســـت


 بــه هنگــام شبــاب ، از کـیـــد  دشمــن               خزان ،  گلزار سلطان مبیـــــن اســـــت


 میـــان حــــجـــــره در بســـتــه  بــــراو                      زاهش ، لرزه بر عرش بریــن اســــت


  غبار غـــم نشســتــــه بــــر رخ  مـــــاه                   گه قتل شـــه دنیــــــا و دیـــن اســــــت

دیدار جوانان خراسان شمالی با رهبر انقلاب

"هوالحیّ"


رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح روز یکشنبه،91/7/23 در جمع پرشور هزاران نفر از دانشجویان، دانش آموزان و دیگر جوانان خراسان شمالی، «سبک زندگی» را بخش اساسی و حقیقی پیشرفت و تمدن سازی نوین اسلامی خواندند و با دعوت از نخبگان و صاحبان فکر و اندیشه برای «پرداختن به این مفهوم مهم، آسیب شناسی وضع موجود سبک زندگی در ایران و چاره جویی در این زمینه» تأکید کردند: پیشرفت در علم و صنعت و اقتصاد و سیاست که بُعد ابزاری تمدن اسلامی را شکل می دهد وسیله ای است برای دستیابی به سبک و فرهنگ صحیح زندگی و رسیدن به آرامش، امنیت، تعالی و پیشرفت حقیقی.
ایشان، مفهوم پیشرفت را تداعی کننده حرکت، راه و صیرورت دانستند و افزودند: در هر برداشتی (چه مادی و چه معنوی) از مفهوم توقف ناپذیر پیشرفت، سبک زندگی، رفتار اجتماعی و شیوه زیستن اهمیت فراوانی دارد.
رهبر انقلاب برای تبیین بیشتر اهمیت سبک زندگی به تشریح جایگاه آن در تمدن نوین اسلامی پرداختند و افزودند: اگر پیشرفت همه جانبه را به معنای تمدن سازی نوین اسلامی بگیریم این تمدن دارای دو بخش ابزاری - و «حقیقی و اساسی» خواهد بود که سبک زندگی بخش حقیقی آن را تشکیل می دهد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، تحقق هر دو بخش تمدن نوین اسلامی را ضروری خواندند و افزودند: بخش ابزاری، یا سخت افزاری این تمدن، موضوعاتی است که در فضای امروز، به عنوان نمودهای پیشرفت مطرح می شود از قبیل علم، اختراع، اقتصاد، سیاست، اعتبار بین‌المللی و نظائر آن.
ایشان، خاطرنشان کردند: در این زمینه البته پیشرفتهای خوبی داشته ایم اما باید توجه کرد که این پیشرفتها، وسایل و ابزاری است برای دستیابی به بخش حقیقی و نرم افزاری تمدن اسلامی یعنی سبک و شیوه زندگی.
رهبر انقلاب اسلامی، در تشریح مفهوم سبک و فرهنگ زندگی، به مسائلی نظیر خانواده، ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوی مصرف، تفریحات، کسب و کار و رفتارهای فردی و اجتماعی در محیطهای مختلف، اشاره کردند و افزودند: در واقع سبک زندگی به همه مسائلی بر می گردد که متن زندگی انسان را شکل می دهند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، با اشاره به توجه عمیق اسلام به مفهوم سبک و فرهنگ زندگی افزودند: در معارف اسلامی، اصطلاح عقل معاش در مفهوم جامع خود، مترادف مفهوم سبک و فرهنگ زندگی است و در قرآن کریم نیز آیات فراوانی در این زمینه وجود دارد.
ایشان با تأکید بر اینکه بدون پیشرفت در بخش حقیقی تمدن سازی نوین اسلامی یعنی «سبک و فرهنگ زندگی»، اهداف این تمدن بزرگ محقق نخواهد شد افزودند: متأسفانه ما در این بخش، پیشرفت چشمگیری نداشته و مثل بخش اول یعنی علم و صنعت و نظائر آن پیشرفت نکرده ایم.
رهبر انقلاب اسلامی، آسیب شناسی و علت‌یابی در زمینه عدم پیشرفت لازم در بخش سبک و فرهنگ زندگی را ضروری خواندند و با دعوت از اندیشمندان حوزه و دانشگاه، نخبگان سیاسی و فکری، دستگاههای مرتبط با فرهنگ و تعلیم و نیز جوانان خاطرنشان کردند: در این زمینه باید همه به خود نهیب بزنیم و ضمن تلاش جدی برای آسیب شناسی، به چاره جویی و جستجوی راههای علاج بپردازیم.
ایشان ابراز اطمینان کردند: اگر گفتمانی در زمینه آسیب شناسی و چاره جویی مشکلات موجود در سبک و فرهنگ زندگی بوجود آید، با توجه به نشاط و استعداد جوانان، حتماً درخشندگی ملت ایران در این زمینه نیز، چشم جهانیان را متوجه خود خواهد کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، با توجه به نو بودن بحث "سبک زندگی" در ادبیات و فضای گفتمانی کشور، سخنان خود را با نوعی آسیب شناسی عینی ادامه دادند و به طرح سؤالات متعدد پرداختند.
چرا فرهنگ کار جمعی در ایران ضعیف است؟ چرا در روابط اجتماعی، حقوق متقابل رعایت نمی شود؟ چرا در برخی مناطق، طلاق زیاد شده است؟ چرا در فرهنگ رانندگی انضباط لازم رعایت نمی شود؟ الزامات آپارتمان نشینی چیست آیا رعایت می شود؟ الگوی تفریح سالم کدام است؟ آیا در معاشرتهای روزانه، همیشه به هم راست می گوییم؟ دروغ چقدر در جامعه رواج دارد؟ علت برخی پرخاش گریها و نابردباریها در روابط اجتماعی چیست؟ طراحی لباسها و معماری شهرها چقدر منطقی و عقلانی است؟ آیا حقوق افراد در رسانه ها و در اینترنت رعایت می‌شود؟ علت بروز بیماری خطرناک قانون گریزی در برخی افراد و بعضی بخشها چیست؟ چقدر وجدان کاری و انضباط اجتماعی داریم؟ توجه به کیفیت در تولیدات داخلی چقدر است؟ چرا برخی حرفها و ایده های خوب در حد حرف و رؤیا باقی می ماند؟ ساعات کار مفید در دستگاهها چرا  کم است؟ چه کنیم ریشه ربا قطع شود؟ آیا حقوق متقابل زن و شوهر و فرزندان در خانواده ها بطور کامل رعایت می شود؟ چرا مصرف گرایی، برای برخی افتخار شده است؟ و چه کنیم تا زن هم کرامت و عزت خانوادگیش حفظ شود و هم بتواند وظایف اجتماعی خود را انجام دهد؟

ادامه مطلب ...

پـــــایــــی کــــه جــــــامـــانــــد



هیچ کتابی صحنه های اسارت مردان ما را در چنگال نامردمان بعثی عراق، آنچنان که در این کتاب است، به تصویر نکشیده است.

سید علی خامنه ای

91/6/2




قرائت بخشی از این کتاب توسط نویسنده آن؛ سید ناصر حسینی پور