بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

خودزنی مجازی،آغازگر جنگ آتی

 "هوالعزیز"

 

 

 

 

اگر اهل فضای مجازی باشید شما هم بارها نام هکرها یا کماندو های فضای مجازی یا حتی رصدگران سایبری را شنیده اید. مجرمان فضای مجازی که هیچ رقمه هم نمی توان جلویشان را گرفت.

در طی روند جنگ نرم و طرح های متنوع دولت آمریکا، اخیرا واژه ی "مغز جهان" و یا "مغز سایبری" زیاد به گوش می رسد. این خبر در پی افشای مرکزی در آمریکا گسترده شد، در واقع آژانس امنیت ملی ایالات متحده ی آمریکا کنار "جاده بالتی ‌مور واقع در شهر واشنگتن دیسی" در زیر زمینی، تأسیسات عظیمی ایجاد کرده است که در مقابل حملات اتمی مقاوم و به نوعی مغز سایبری جهان محسوب می شود؛ این مرکز 3میلیارد پیام سایبری در سطح جهان را در طول روز به دقت رصد می‌ کند و بر تمامی کلیک های اینترنتی اشراف کامل دارد.

در این مقاله به سخنان دکتر حسن عباسی (رئیس مرکز بررسی ‌های دکترینال) به بررسی این مقوله می پردازیم. حسن عباسی با تشبیه فضای اینترنت به پادگان، معتقد است شبکه ی اینترنت کاملاً تحت کنترل و رصد سازمان امنیت ملی آمریکا بوده و اینکه عده‌ای در داخل کشور ما اعتراض می ‌کنند که دولت به فضای اینترنت، امنیتی نگاه می ‌کند اشتباه است زیرا واقعاً آمریکا از طریق این شبکه همه ما را کنترل می‌ کند و همچون پادگان تحت فرماندهی اوست و رئیس این پادگان یک ژنرال در نیروی دریایی آمریکاست که از سوی وزارت دفاع آمریکا مأمور شده، بنابراین باید بدانیم رئیس این شبکه یک "نظامی" است و همه تحت لوای وی هستند.

وی با توضیح نحوه شکل ‌گیری شبکه تار عنکبوتی و نفوذ سیستم اینترنت آمریکا در جهان با استفاده از مخابرات، موتورهای جستجوی یاهو، گوگل و ... گفت: جهان امروز دارای مغزی است که تمام اطلاعات در آن جا پردازش و کنترل می ‌شود، ما در قالب 300 جلد کتاب، اطلاعات مربوط به همین موضوع را آماده کرده و به دستگاه‌ های امنیتی و تصمیم ‌ساز ارائه داده ‌ایم. در طرح 11سپتامبر سایبری آمریکا، چشم فرد کاربر دستگاه لپ ‌تاب و یا رایانه توسط وب ‌کم ‌‌ها اسکن می ‌شود و اثر انگشت وی نیز ضبط می ‌شود، حتی صداهای شما نیز توسط windowsو نرم ‌افزار‌های طراحی شده سازمان اجرا کننده ی طرح مذکور ضبط می‌ شود و با وصل شدن اولین بار شما به اینترنت کد 13 رقمی برای ID مورد نظر در سازمان NSA تعریف می‌ شود ( NSA به عنوان مغز جهان شناخته شده که آژانس امنیت ملی ایالات متحده آمریکا می باشد.) و همه کارهایی که شما توسط این کامپیوتر انجام می‌ دهید، ضبط و ثبت می‌شود. به صورت هفتگی، ماهانه و سالانه به هر وب‌ سایتی را که مراجعه کنید، نموداری رنگی ترسیم می ‌شود که شما را کنترل می ‌کند.

بنابراین به راحتی می ‌توانند برای این فرد در هر کجای جهان برنامه ‌ریزی کند. ما قصد نداریم کسی را از رفتن به اینترنت نهی ‌کنیم ولی با این توضیحات باید بدانیم که تحت کنترل هستیم، لذا باید نگاه دشمن به خود را هوشمندانه بسنجیم. دشمن به شدت علیه جامعه ی مسلمان ما دارای موضع خصمانه بوده و علیه دین ما در جنگ است علاوه بر اسلام‌ هراسی، اسلام‌ ستیزی می ‌کند و با اسلام دشمنی می کند.

اولین کشوری که استراتژی خود را جنگ نامتقارن قرارداد، جمهوری اسلامی ایران بود و دکترین نظامی خود را تعریف کرد. فعالان و متخصصان عرصه مجازی در کشور ما، باید اقدامات خود در فضای مجازی را براساس اقدامات نامتقارن طراحی کنند، یعنی باید اطلاعات خود را در اینترنت مخدوش کنید،ID خود را خیلی مشخص نکنید.

پس می ‌توان در فضای سایبر بود ولی قواعد ساخته شده توسط دستگاه‌ های امنیتی دشمن را مخدوش و به استراتژی‌ او حمله کرد. در این راستا ایالات متحده آمریکا سال گذشته قانونی تصویب کرد که رسما اعلام می کند که به هیچ کشوری حمله اتمی نخواهد کرد و دو کشور ایران و کره ی شمالی را استثنا کرد.

در این قانون آمده است اگر کشوری به خاک ایالت متحده حمله سایبری کند، آمریکا مجاز است به آن کشور بدون اجازه و هماهنگی با سازمان ملل حمله اتمی کند و به همین دلیل آمریکا این بار بعد از تمام شدن حادثه ی یازده سپتامبر، در فضای سایبر خودزنی خواهد کرد و تصمیم دارد یک نوع حمله ی سایبری شبیه به حادثه ی یازده سپتامبر را به فضای سایبر خود انجام دهد و اقدام به تصویب و آماده کردن قوانین مربوطه کرده است.

تاریخ غرب تاریخ بهانه ‌جویی است، لذا باشگاه تاریخ برای همه ی جنگ‌ ها در غرب یک بهانه ساخته و سپس جنگ را راه انداخته. بنابراین حزب ‌الله سایبری طبق تدبیر امام خمینی (ره) جامعه ی پازل دشمن را کامل نخواهد کرد، بلکه با یک تاکتیک هوشمندانه توطئه‌ های دشمن را در جنگ نرم خنثی می ‌کند. اینکه دشمن اعلام کرده در ایران بیش از 500 هزار "سایبر کماندو" و یا "هکر" وجود دارد ما را بزرگ نمی ‌کند، بلکه برای اجرای قدم به قدم پروژه ی خود زمینه‌ سازی می ‌کند و این دقیقا همان جنگ نرمی است که سال هاست آن را پی ریزی و مو به مو اجرا نموده و وظیفه ی ما در این میان بصیرت بخشی و آگاهی دهی به اقشار مختلف جامعه بالاخص قشر جوان می باشد تا جامعه را در برابر حملات دشمن بیمه نموده و برنامه های دولت مردان غربی را خنثی کنیم.

منبع

نظرات 1 + ارسال نظر
gh 11 دی 1390 ساعت 01:53 ب.ظ

خوشم اومد.

به نظرم این خبر مهمی بود که باید ما هم در موردش فکر کنییم.
چه خوب که اینو در سایت مطرح کردی.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد