بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

بسیج خواهران خواجه نصیرالدین طوسی

وب سایت رسمی بسیج خواهران دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی / www.basij-kntu.ir

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران

 بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد که نتیجه تحریم نفتی ایران از سوی اروپا تعبیر دیگری برای 'زلزله سیاسی موشه‌دایان' خواهد بود.

خبرگزاری فارس: نتیجه تحریم نفتی ایران از سوی اروپا تعبیر دیگری برای 'زلزله سیاسی موشه‌دایان' خواهد بود

  
لازم به ذکر است که هرگونه هم نوایی بارسانه‌ها و سخنان دشمنان این ملت در بزرگنمایی و سیاه نمایی در این باب از دید دانشجویان بسیجی محکوم و به معنای خیانت در حق مردم می‌باشد چرا که «قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِی صُدُورُهُمْ أَکْبَرُ»( آلعمران/118).
 
در ضمن چه داووداغلو بگوید که سپرموشکی تهدیدی برای ایران محسوب نمی‌شود و چه نگوید، چه پانتا بگوید که فرود آوردن پهپاد جاسوسی آمریکا در تخصص ایرانیان نیست و چه نگوید، اتحادیه اروپا نفت ایران را تحریم بکند یا نکند، آمریکا حمله نظامی بکند یا نکند
مقاومت ما با توحید کلمه و کلمه توحید، هرگز به آخرین قطره خون نخواهد رسید!

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
به نام خداوند بخشنده مهربان
 
1.      هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِینِالْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ وَلَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ(صف/9)
 
تحریم و تهدید کلید واژه‌هایی است که در طول عمر پربرکت انقلاب اسلامی ایران خوراک تبلیغاتی فراوانی را برای ماشین تبلیغاتی دشمنان این ملک و ملت فراهم کرده است. شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا بعد از چندین بار تعویق در تاریخ سوم بهمن ماه اقدام به تصویب تحریم‌های جدید علیه ایران کرد. هرچند این‌گونه رفتار غیرمنطقی از استکبار و سلسله جنبان آنها در جهان تازگی ندارد اما تناقضات و ناهمخوانی‌های فراوان در عملکرد اتحادیه اروپا قابل تأمل است.
 
هنوز یک ماه از ابراز تمایل این اتحادیه به گفتگو با ایران بر سر موضوع هسته‌ای نگذشته که این طرح به تصویب می‌رسد. در حالی‌که مردم در کشورهای اروپایی و آمریکا به دنبال احقاق حقوق خود از اقلیت یک درصدی که هنری جز چپاول منابع و منافع ملت‌های خود ندارند، به خیابان‌ها آمده‌اند شاهد رفتاری هستیم که شعارهای آن‌ها را خرج نابودی خودشان می‌کنند. بعد از 7 سال فراز و فرودهای به امضا رسیدن معاهده لیسبون میان کشورهای اروپایی در سال2007 و بازتعریف ماهیت سیاسی اتحادیه اروپا انتظار می‌رفت که این اتحادیه در قالبی فراتر از سیاست‌های فرمایشی پدرخوانده خود، آمریکای مستکبر عمل کند.
 
 بعد از معضلاتی چون شکست اتحادیه اروپا در مدیریت بحران‌های بعد از جنگ سرد، نارسایی‌های قانون اساسی قبلی این اتحادیه، ناهمخوانی سیاست‌های داخلی و خارجی کشورهای اروپایی در زمینه‌های مختلف و... با نگاهی خوش‌بینانه، این معاهده می‌توانست افق روشن‌تری از اروپا را به نمایش بگذارد. اما این روزها شاهد اتخاذ سیاست‌هایی به دور از عقل جمعی و با صرف نظرکردن از عواقب ناگوار آنها در میان کشورهای اروپایی هستیم.
 
 هر چند که ماهیت پوچ این تحریم‌ها و تهدیدها بر هیچ اهل فنی پوشیده نیست و دانشجویان پیش از این نیز نسخه قطع روابط با یکی از رئوس مثلث قدرت در اتحادیه اروپا یعنی انگلیس خبیث را درهم پیچیده بودند، لیکن دانشجوی بسیجی بر خود لازم می‌داند تا نکاتی علاوه بر آنچه تا بحال مراکز تحقیقات کشورهای اروپایی در باب عواقب این تصمیمات به آن‌ها یادآوری کردند را به سردمداران اروپایی و اربابان آمریکایی ‌آن‌ها گوشزد کند:
 
1. اهل سیاست به خوبی می‌دانند که خشم متفکران صلیبی- صهیونی که امروز در پوشش تحریم نفتی ایران بروز پیدا کرده ریشه در اتخاذ مواضع محکم و رویکرد استقلال طلبانه جمهوری اسلامی ایران در طول عمر انقلاب خود و شلاق‌هایی که قریب به یکسال است از سوی منطقه استراتژیک خاورمیانه برپیکره پوشالی استکبار وارد می‌شود، دارد و طبق وعده «وَلَنْ تَرْضَى عَنْکَ الْیَهُودُ وَلا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم»( بقره/120) خواهد داشت. چرا که شمارش معکوس متلاشی شدن بنیان های فلسفی چهارچوب تمدن غرب سال‌هاست شروع شده و آنچه امروز در اروپا و آمریکا مشاهده می‌شود تنها تشعشعی است از انفجار نور موعود.
 
2. متأسفانه کشورهای اروپایی که روز به روز بر بحران اقتصادی- سیاسی آنها افزوده می‌شود بجای اینکه رویکرد خود در را تأمین منافع ملت‌های خود قرار دهند، تن به اتخاذ سیاست‌های فراملی می‌دهند که در قالب اتحادیه اروپایی- آمریکایی برای آنها تعریف شده است. لذا توصیه می‌شود دولتمردان اروپایی در پی کشف راهی برای تعامل بهتر و بیشتر باکشورهای جهان و بخصوص کشورهای مسلمان و مردمی باشند که تا بحال آن‌ها را در خوابی عمیق فرو برده بودند.
 
3. افتخار جمهوری اسلامی ایران این است که اقتدار خود را هرگز متکی بر نفت، سلاح و تجهیزاتی از این قبیل نمی‌داند که با تحریم یا کمبود آنها خدشه دار شود بلکه مجموعه‌ای از عوامل است که مقوله اقتدار ملی ایران اسلامی را تشکیل می‌دهد. در این میان «دیپلماسی مردم» بعنوان شاه بیت غزل آوای اقتدار ایران در میان کشورهای جهان نمونه ندارد. جمهوری اسلامی با اتکا به این پشتوانه مردمی است که توانسته انواع تحریم‌ها را خنثی کند. ما منکر پیامدهای منفی تحریم نمی‌شویم لیکن موضوع اصلی اینست که استکبار با این تحریم‌ها تابحال به چه میزان از اهداف خودرسیده است؟!
 
از ابتدای انقلاب، تحریم‌ها علیه ایران ادامه دارد ولی طلوع خودکفایی و اعتماد به نفس متخصصان مسلمان ایرانی در همه زمینه‌ها از جمله اقتصادی و نظامی که شاید مقصد اصلی تحریم‌ها باشد بارها چشمان جهانیان را خیره کرده است. آنچه وحشت تفکر فعلی حاکم بر جهان را بر می‌انگیزد ترس از الگوشدن همین مجاهدت‌های ملت ایران در زمینه‌های مختلف علمی و اقتصادی است.
 
4. بیش فعالی جبهه کفر به زعم خودشان تنگ کردن حلقه تنفسی ایران و فرهنگ مقاومت در فضای بین‌الملل، در بعد داخلی کشور در قالب تحریم‌ها، تهدیدهای گاه و بیگاه، انواع سناریوها برای تفرقه افکنی و لجن پراکنی علیه مردم و مسئولین نظام مقدس جمهوری اسلامی و بسیاری از این قسم به وضوح نشان دهنده عجز آنها در رویارویی مستقیم با این مردم است. اما در بعد خارجی نیز این نکته قابل توجه است که اگر کشورهای اروپایی و آمریکا لازمه انتشار و جهانی شدن فرهنگ دموکراسی، آزادی و لیبرالیسم را لشکرکشی به کشورهای دنیا و از طریق سلاح ممکن می‌داند، این فرهنگ انقلاب اسلامی ایران است که نه با تجهیزات نظامی بلکه تنها با اتکا بر مبانی و مفاهیم اسلام ناب محمدی(ص) و تدابیر حکیمانه امام خمینی(ره) و رهبری فرزانه انقلاب(حفظه الله) بعد از گذشت سه دهه از عمر خود آنچنان در بدنه خاورمیانه تزریق می‌شود که اسراییل محاصره شده فی الحال متوجه می‌شود که «زلزله سیاسی» موشه دایان چه معنایی می‌تواند داشته باشد. این حقیقتی است که رهبری معزز انقلاب فرمودند:"هم آمریکا بداند، هم دست‌نشاندگانش بدانند، هم سگ نگهبانش رژیم صهیونیستى دراین منطقه بداند؛ پاسخ ملت ایران به هرگونه تعرضى، هرگونه تجاوزى، بلکه هر گونه تهدیدى، پاسخى خواهد بود که از درون، آن‌ها را از هم خواهد پاشید و متلاشى خواهدکرد."
 
5. علاوه بر آنچه تابحال گفته شد، استکبار جهانی در دهه اخیر با به میان کشیدن قضایای سوریه و فلسطین اشغالی تحت لوای مذاکرات صلح سفارشی خاورمیانه و آنچه آن‌ها اصلاحات خاورمیانه می‌نامند سعی در تیره نشان دادن چهره مقاومت دارد غافل از اینکه مدت‌هاست تیرگی‌های فساد نظام کاپیتالیسم برای مردم آشکار شده است. ناتو بهتر است بجای تهدید به دخالت در امور خاورمیانه گوش شنوایی برای خواسته‌های مردم خود پیدا کند و بداند که سوریه مانند لیبی نیست که بتواند صورتحساب مداخله خود را بپردازد. مسئولیت هرگونه بحران منطقه ای و فرامنطقه ای در پی اقدام به تحریم یا دخالت نظامی خواه ناخواه بر عهده این کشورهاست. بحرانی که پیامدهای آن تنها گوشه ای از مقابله به مثل ایران در رزمایش ولایت90 خواهد بود.
 
لازم به ذکر است که هرگونه هم نوایی بارسانه‌ها و سخنان دشمنان این ملت در بزرگنمایی و سیاه نمایی در این باب از دید دانشجویان بسیجی محکوم و به معنای خیانت در حق مردم می‌باشد چرا که «قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِی صُدُورُهُمْ أَکْبَرُ»( آلعمران/118).
 
در ضمن چه داووداغلو بگوید که سپرموشکی تهدیدی برای ایران محسوب نمی‌شود و چه نگوید، چه پانتا بگوید که فرود آوردن پهپاد جاسوسی آمریکا در تخصص ایرانیان نیست و چه نگوید، اتحادیه اروپا نفت ایران را تحریم بکند یا نکند، آمریکا حمله نظامی بکند یا نکند مقاومت ما با توحید کلمه و کلمه توحید، هرگز به آخرین قطره خون نخواهد رسید!
 بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی، امام صادق (علیه السلام)،
صنعتی امیر کبیر، صنعتی شریف، علم و صنعت، خواجه نصیرالدین طوسی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد